Monday, October 15, 2012

Stars Can't Shine Without Darkness : 10OSA JUUBEL

Eelmises : 



Kui riiete vahetamisega lõpetasin läksin läpakasse. Logisin ennast twitterisse, tegin mõned tweedid :

Nii mõnus uni oli : )

Varsti trenni (Y)

Rohkem tweetida ei jõudnud, sest keegi sisenes majja. Jooksin kiiresti alla. Koridoris oli emme, kes oma jalanõusid jalast võttis. Läksin tema juurde ning võtsin toidukoti ja viisin selle kööki. Varsti tuli ka emme kööki ,, Tead, mul on sulle tegelikult üks jutt ka ’’ alustas naine ...




Edasi : 



,, Kuulan sind ’’ vastasin. ,, No põhimõtteliselt on need elamis värgid ja nii edasi ära aetud nii, et te võiks lausa kohe lennata ’’ rääkis naine. Naeratasin. ,, Siis on hästi, aga ma arvan, et ma veel kolima siiski ei hakka, kuid ilmselt üsna pea, paari päeva pärast või nii ja põhiliselt peame me ainult riided ja sellised asjad ju võtma ’’. Emme noogutas. Ta oli kuidagi näost ära, silmad olid kurvad ja tema hoiak näitas, et ta tavaline hea tuju oli kadunud. Läksin ja kallistasin teda ,, Me hakkame sul tihti külas käima ’’ ,, Seda ütlevad kõik .. ’’ podises ta vaikselt. ,, Ma luban! ’’ laususin ning vabastasin ta oma haardest.

Emme ainult ohkas ja läks ülesse. Ilmselt raamatukokku. Otsustasin teha talle ühe tee. Panin teevee keema, võtsin kapist tassi, tõstsin sinna ühe teekotikese ja kallasin siis kruusi kuuma vee. Lisasin sinna ka veel natuke mett. Suhkruga teed ta ei joo. Kallasin talle kaussi veel mõned küpsised ja läksin ülesse. 

8071125980_aefac92570_c_large
Tumblr_m68nlnicv41qmdckco1_400_large

Nagu ma olin oletanud, oligi emme raamatukogus. Läksin vaikselt sisse. Ta luges midagi. Panin tee ja küpsised tema ette laua peale maha. Ta tõstis pilgu raamatust. ,, Oi, mille eest see veel on!? ’’ uuris naine. ,, Lihtsalt ’’ vastasin naeratades ja jätsin ta jälle omaette.

Liikusin Cassu tuppa. Koputasin uksele. Ta lubas mind sisse. Astusin tuppa. Tüdruk värvis enda küüsi parasjagu, voodis. Istusin tema kõrvale maha ja hakkasin ta küünelakke uurima, samalajal rääkides ,, Ma rääkisin emmega ennem, ta on ajanud kõik need värgid Inglismaal korda, seega me saame varsti kolida. ,, Ooje, ometi saab vanematest natukegi puhkust ’’ rõõmustas tüdruk. Vaatasin teda mitte midagi ütleva pilguga ning marssisin seejärel toast välja. Hea, et emme ei kuulnud seda, mis Cassu ütles.

Läksin oma tuppa ja vaatasin kella, 13:48. Läksin tagasi alla, otsustasin midagi süüa. Võtsin kapist müsli ja kallasin selle kaussi. Lisasin piima ja mustikaid. Alustasin maiustamist. 

8a9bb60603fe11e2a8ab22000a1e957a_7_large

Pärast pesin nõud ilusti puhtaks. Kööki jooksid Daisy ja Abby. Süüa nad ilmselgelt ei tahtnud, sest nad olid ennem söönud. Arvatavasti tahtsid, et ma nad õue laseks. Läksin koertega läbi elutoa verandale ja lasin nad välja. Verandaukse jätsin lahti, et nad saaks sisse ja välja liikuda ning ma ei peaks neid jälgima.

Viskasin ennast diivanile pikali ning klõpsasin teleka käima, panin MTV’le. Sealt tuli Alyssa Reid – The Game (http://www.youtube.com/watch?v=JbvZU6_MKow&list=PLC44DD0C14809384E&index=91&feature=plpp_video ).

Kuulsin kellegi samme, trepilt alla tulemas. Vaatasin sinna, seal oli Cassu. Ta tuli minu juurde. ,, Kuule, miks sa ennem niimoodi ära läksid? ’’ päris ta. ,, No, vaata kui me emmega rääkisime siis ta pidi peaaegu nutma hakkama, et me nii kaugele temast lähme ja siis sa mingi oled täiega rõõmus, et vanematest lahti saame. ’’ ,, Mh, see pole päris nii, mina hakkan ju samuti neid igatsema ja nii ’’ ,, Nojah ’’ vastasin ning läksin ülesse.

Kell oli vahepeal juba 15:47 saanud. Otsustasin trenniks sättima hakata. Valisin endale riided, mis selga panna. Ka täna ei pane ma vormi, tegelikult vormi kannan ma päris harva trennis. Panin siis riided selga ja juuksed kinnitasin tugevasse patsi. Seejärel lasin joogipudelisse külma vett ja panin selle kotti. Samuti panin kotti ka palli. Toppisin sinna veel ka oma lõhna, deodorandi ja telefoni ning võtmed. 

Y_large
Braid-into-ponytail1-550x550_large

Läksin oma kotiga alla. Kutsusin koerad tuppa ning sulgesin verandaukse. Õde tuli samuti alla. Panime enda butsad jalga, võtsime kotid ja läksime. Jällegi juhtis Cassu. Ta on minust mõned minutid varem ja siis ta ütleb alati, et ma liiga tatt, et autot juhtida.

Kaua me ei sõitnudki ja varsti olime tammal. Läksime, küsisime endale võtmed ja liikusime edasi riietusruumidesse. Panime oma kotid ära. Rääksisime veel osadega veidike juttu siis võtsime oma pudelid ja pallid ning läksime kunstmuru väljakule kõksima kahekesi, ühe palliga. Varsti ühinesid teised ka meiega ja me kõksisime ringis. Et siis nagu, paar korda kõksib üks, lööb palli teisele ja siis järgmine hakkab kõksime ja nii edasi.

Peagi olid ka kõik kohal ning ka treenerite ilmumisega ei läinud kaua aega. Trenn möödus mõnusalt. Pärast trenni läksime me riietusruumidesse. Võtsime butsad jalast ning läksime venitama. Enne venitama asumist, otsustasin ka natuke jõudu teha. Tegin kõhulihaseid, seljalihaseid, planku ja kätekõverdusi ning siis asusin venituse kallale. Pärast ka lõdvestasin. Läksin tagasi riietusruumi. Võtsin trenniriided seljast ära, mässisin rätiku endale ümber ja läksin pessu. Pärast kuivatasin ennast korralikult ära ja panin kaasavõetud riided selga. Tegin endale ka lihtsa soengu ning kerge meigi. 

Y_large
233976143111136792_h996qwhq_c_large
Tumblr_mbwzrlwqa71rzxmmno1_500_large

Võtsin oma käekoti ja trennikoti ning läksin Biku kapi juurde. ,, Oled varsti valmis? ’’ esitasin talle küsimuse. ,, Kohe ’’ vastas ta mulle lühidalt ja tõmbas kapist oma kotid välja. Tüdruk hakkas jalanõusi jalga panema. ,, Kuule ma lähen ’’ ütles mulle keegi seljatagant. Keerasin ümber, seal oli Cassu. ,, Olgu, kuule kas sa palun viiksid minu trennikoti autosse, sa ei pea seda isegi mitte minu tuppa viima, jäta autosse. ,, Ei noh, ma viin siis sinu tuppa juba ’’ rääkis ta. Noogutasin ja ulatasin talle oma koti. Jätsime veel hüvasti ning juba ta läinud oligi.

Biku oli ka lõpuks valmis saanud. Võtsime oma asjad ja viisime oma võtmed ära. Edasi läksime jala lõunakasse. Kui sihtpunkti jõudsime läksime võtsime kohe Coffee In’st kohvid endale. See on tavaliselt alati esimene asi, mis me teeme kui lõunakasse tuleme. Kui kohvid kätte saime, läksime me neid lürpima selle uisuvälja juurde.

Tühjad topsid viskasime prügikasti. ,, Kuhu me esimesena lähme? ’’ uuris Biku minult. ,, Mm, Lindexisse? ’’ pakkusin välja. Ta noogutas, seega seadsime oma sammud sinnapoole. Vaatasime poes mõnda aega ringi ja proovisime ka mõndasid riideid. Ostsin ma sealt siiski ainult ühe topi. Biku ostis ühe armsa pluuse ja kõrvarõngad.

Edasi läksime me croppi. Sealt ostsin ma ühed teksad ja kaks pluuset. Käisime veel expressionsis, montonis, ns kingas, tally weiljs, trendexpressis, takkos ja walkingis. Ostsime endale kokku kaks korda rohkem asju, kui meil tegelt vaja oli.

,, Biku, oota, käime veel rademarist ja sportlandist läbi ’’ palusin tüdrukut. Ta ainult ohkas ja nõustus. Lükkasime oma kärud kottidega rademari juurde. Tõstsime kotid välja ning sisenesime poodi. Ma uurisin igasuguseid jalgpalle ja jalkapükse ja nii edasi asju. ,, Kuule, kas sa ei arva, et sul oleks mõtekam Inglismaalt endale neid asju vaadata? Seal on ju suurem valik ja värki ’’ seletas Biku. Mõtlesin korraks ja mõistsin, et see oleks tõesti mõtekam.

,, Sul on õigus ’’ vastasin. ,, Nagu alati ’’ rääkis ta sarkasmiga. Muigasin ainult ja tirisin ta endaga poest välja. Panime oma kotid tagasi kärudesse. ,, Võtaks jäätist äkki? ’’ tuli Biku heale ideele. ,, Tavai ’’ nõustusin. Läksime ostsime endale kaks jäätist. Mina võtsin banaani jäätise, aga Biku võttis õuna jäätise. Istusime pinkidele maha ning hakkasime maiustama.

Minu jäätis
Dep_4636588-banana-ice-cream-in-a-sugar-cone_large

Biku jäätis
247927_10152106144760024_1019532787_n_large

Kui olime mõlemad natuke üle poole oma jäätistest ära söönud, kutsusin takso meile järgi.

* Hiljem *

Takso oli just mind mu maja ette toonud. Võtsin oma kotid ning astusin autost välja jätsin kähku Bikuga hüvasti ning kiirustasin majja. Leppisime kokku, et taksoarve maksab tema praegu, kuid ma maksan talle pool hiljem tagasi. Võtsin kingad jalast ning jätsin need koridori. Viisin kotid ülesse ning tulime Daisyga alla tagasi. Panin endale kingad uuesti jalga, kinnitasin Daisy rihma otsa ning me lahkusime majast.

Otsustasin täna teha lühema jalutusringi kui tavaliselt. Umbes viieteist minuti pärast olime me jälle kodus. Lasin Daisy rihma otsast lahti ja läksin kööki. Vahetasin ta vee puhta vastu ning panin süüa ka. Pärast seda läksin ülesse, oma tuppa.

Märkasin ukse kõrval oma trenni kotti. Naeratasin ainult ja tõstsin selle voodi peale. Tegin akna lahti, et veidike tuba tuulutada, võtsin ka jaki seljast. Hakkasin oma oste kappi panema. Kui sellega lõpetasin panin ka oma trenni asjad ära ning siis sulgesin akna. Lülitasin läpaka käima. Logisin ennast põhimõtteliselt igale poole sisse. Kuid tegutsema hakkasin kõige esimesena twitteris. Tegin mõned tweedid :

Nii hää trenn oli täna (Y) #melike

Sai siis täna suuremat sorti šhoping @Bikuhh_ ’ ga maha peetud :d

Varsti Inglismaale minekit :D :/

Nii väsinud -.-

Chekkasin siis facebooki. Eriti ei viitsinud seal olla, seega vaatasin kähku teated üle ja sulgesin facebooki. Käisin veel blogspotis ja polyvores ka ära. Seejärel asusin spordiuudiseid lugema. Sellega lõpetatud, panin läpakast muusikat ja viskasin voodile pikali.

Tundsin kuidas ma kohe magama jään. Enne kui see juhtuma pidi, tõusin istukile. Jõllitasin lihtsalt toa seina. Lõpuks siiski tõusin. Läksin vannituppa ning eemaldasin meigi. Vahetasin siis riided tudukate vastu, puhastasin korralikult oma näo ära ning ka hambad ja vajusin voodisse. Suikusin vaikselt unenägudemaale. 

36001935_large

,, Lexiiiiii! Omg, sa ei kujuta ette ’’ karjus Cassu minu voodisse maandudes, pärast oma pikka ja ilusat õhulendu. ,, Mis sa tahad? ’’ küsisin uniselt. Tüdruk hakkas naerma. ,, Mis on? ’’ ei saanud ma midagi aru. ,, Sul on nii nunnu padjakas näos ’’ muigas ta. ,, Ma tänan ’’ sõnasin pahuralt. ,, Mis tahtsid üldse? ’’ jätkasin oma juttu küsimusega. ,, Em, noh, me sõidame reede õhtul juba Inglismaale ’’. ,, Mäsäsja! ’’ kriiskasin. ,, See reede? ’’ küsisin üle.
 Tüdruk noogutas. ,, See reede!?!?! ’’ karjusin mõistmatult. ,, Ee, jah ’’ vastas Cassu põlvedel istudes. Vaikus. Peitsin ennast teki alla ära ning pomisesin, mitte midagi ütleva häälega ,, Ei taha ’’.

Cassu hakkas kõvasti naerma. ,, Seda oleks pidanud filmima ’’ naeris ta edasi. ,, Kuid jah, reede õhtul sõidame me ära ja nejapäeval teeme suvilas pitžaamaka ’’ lausus ta juba rahulikumalt ning hakkas lahkuma. Peatasin ta oma küsimusega ,, Kas kolmapäevane trenn jääb siis meie viimaseks? ’’. ,, No põhimõtteliselt jõuaks me reedel ka trenni minna ’’ vastas ta mulle, pärast pisikest mõttepausi. ,, Tore ’’ sõnasin talle vastu ning ta lahkus.

Tõusin ohates püsti ning lonkisin vannituppa. Pesin näo ja hambad ära ning tulin tagasi tuppa. Otsisin garderoobist endale välja teised riided ja panin need selga. Tegin ka normaalse soengu pähe ja läksin alla sööma. 

Y_large
154107618468894139w4tju10uc_large

,, Wäoo ja kuhu sina veel lähed? ’’ küsis venna mind vahtides. ,, Kuskile ’’ vastasin pahuralt. ,, Noh, mis sa siin ilutsed? ’’ päris Cassu kööki tulles. ,, Mine kanni ’’ ,, Mina sind ka ’’. Pööritasin sellepeale ainult silmi. Valasin hommikuhelbed kaussi ja kallasin piima peale. 

Tumblr_mbfui89mvu1raoel6o1_500_large

Kui söödud sain, läksin tagasi oma tuppa. Võtsin kapilt oma telo ja helistasin ...

No comments:

Post a Comment