Wednesday, October 17, 2012

Stars Can't Shine Without Darkness : 11OSA

Eelmises : 



Läksin alla sööma. 

,, Wäoo ja kuhu sina veel lähed? ’’ küsis venna mind vahtides. ,, Kuskile ’’ vastasin pahuralt. ,, Noh, mis sa siin ilutsed? ’’ päris Cassu kööki tulles. ,, Mine kanni ’’ ,, Mina sind ka ’’. Pööritasin sellepeale ainult silmi. Valasin hommikuhelbed kaussi ja kallasin piima peale.




Edasi : 



Võtsin kapilt oma telo ja helistasin Bikule. ( Mina : M Biku : B ).

M : Hommik, kuule, mul vaja sinuga rääkida, saaks kokku?

B : Mm, okei, ma tulen äkki sinu juurde?

M : Tavai, aga tsau

B : Tsauka

Vajutasin kõne kinni. Panin telost muusikat ja viskasin telo voodi peale. Läksin, istusin oma peeglilaua taha. Otsisin sahtlist välja mõned meigid ja asusin meiki tegema. Varsti sain sellega ka valmis. Läksin alla ning lasin Daisy õue. Mul ei olnud enam aega temaga jalutama minna. Võtsin köögist kummikommid ning valasin need kaussi. Liikusin kausiga tagasi oma tuppa. Viskasin voodisse pikala ja alustasin maiustamist. 

314156_2477202067462_1277058808_n_large

63088_433959346649697_1640136486_n_large

,, Lexi! ’’ hüüdis Cassu hääl mind alt. Tõusin kohe püsti ja kiirustasin alla. Trepi peal tuli mulle vastu Cassu. ,, See tuupur tuli ’’ ütles ta mulle pohhuistlikult. ,, Mh, lõpeta, ta pole mingi tuupur! ’’ pahandasin sosistades õega. ,, Mida iganes ’’ lausus ta mulle silmi pööritades vastu ja läks ülesse. Ohkasin ainult ning jätkasin oma teekonda. Koridoris nägingi juba seismas Bikut. Tüdruk oli juba jalanõud jalast võtnud, seega kutsusin ta kohe edasi. Läksime ülesse minu tuppa.

,, Millest sa mulle siis rääkida tahtsid? ’’ uuris ta kohe. Ma tegelikult kartsin seda küsimust. Ta teab, et ma kolin peagi ära ja nii, aga, et juba see reede, täna on juba teisipäev. ,, Tead mis, hakkame küüsi lakkima ja selle käigus ma räägin sulle ’’ pakkusin välja. ,, Sobib ’’ vastas tüdruk, sättis ennast paremini istuma ning sõi mõned kummikommid ka. 

Otsisin seni välja oma küünelakid. ,, Mis värvi sa teha tahad? ’’ esitasin Bikule küsimuse. ,, Mm, sul kollast on? ’’ päris ta. Noogutasin. ,, Olgu, anna siis see! ’’ naeratas tütarlaps. Võtsin kollase laki ja endale musta. Alustasime värvimist, lõpptulemus tuli selline : 

Minu
Stylowi_pl_moda-damska_1442360_large

Biku
378424_226165904121952_1726440378_n_large

Samalajal rääkisin ma Bikule : ,, No vaata sa tead, et me sõidame varsti Inglismaale eksju. No ma sain teada kuupäeva ’’. ,, Ja .. ? ’’ ,, Me sõidame reede õhtul ära ’’. ,, Juba? ’’ päris ta. Noogutasin õrnalt. Tüdruk muutus väga kurvaks. ,, Aga neljapäeval on arvatavasti pidžaamakas mu vanemate suvilas, noja sa oled ka oodatud ’’ seletasin. ,, Okei, aga kas ma sulle enne suvelõppu ikka külla võin tulla? Polegi ammu kuskil puhkusel käinud ’’ uuris Biku. ,, Ikka, ainult ma võib-olla ei saa sinuga pidevalt koos olla, sest jah mul on trennid ja nii ’’ rääkisin. ,, Nojah, kuule, mis kell on? ’’ ,, Em, 14:38 ’’ vastasin. ,, Oh issand, ma pean minema ’’. ,, Oki ’’.

Läksime koos alla. Tüdruk pani endale jalatsid jalgal, jättis minuga hüvasti ning lahkus majast. Läksin vaikselt tagasi oma tuppa. Viskasin ennast voodile pikali ja hakkasin mõtlema. Mõtlesin kõige üle, enda elus. Korraga kargas tuppa Cassu. ,, Oh thank god, et see Birgith ära läks ’’ ohkas ta. ,, Kuule lõpeta ära, ma ei saa aru, mis sul tema vastu on!? ’’ ,, Ah, tahad teada, mis mul tema vastu on? ’’ ,, Vot tahaks tõesti su super põhjust teada! ’’ vastasin juba kurjemalt. ,, No olgu, asi on selles, et ta .. ’’ ei lõpetanud tüdruk oma lauset vaid jäi vait. ,, Ta, mis? ’’ küsisin. ,, Aah! ’’ ütles ta tigedalt ning lahkus toast. ,, Ei no tore küll ’’ rääkisin pahuralt endaga.

Vedelesin mõned minutid oma voodis, siis aga tõusin ja läksin venna toa ukse taha. Koputasin vaikselt uksele. Ta lubas mind sisse. ,, Mis teed? ’’ pärisin. ,, Skypes veebin Karliga ja varsti skeiti, mis siis? ’’ ,, Aa, ei niisama. Aga mina tahan ka teda näha! ’’ rääkisin lapsikult. ,, Tule siia siis! ’’ käsutas venna mind. Läksin ta laua juurde.

,, Tsau Lexiii! ’’ hüüdis Karl mulle. ,, Jouks Carlos ’’. Poiss näitas mulle selle peale keskmist näppu. ,, Mina sind ka ’’ vastasin talle ja saatsin läbi veebikaamera õhumusi. Poiss pani käe põse peale, nagu oleks ta musi kätte saanud ja muigas siis ,,  Päris hea oli ’’. Tegin pervokaid ja laususin ,, Muidugi oli ’’. ,, Okei, lapsed, ma ei viitsi seda pornot vaadata! ’’ pahandas Kevin meiega. ,, Haha, kes siin laps on? ’’ küsisin sarkasmiga. ,, Sina! ’’ oli ta kiire vastus. Kergitasin kulmu. Poisi näol laius, aga suur ja sõbralik naeratus. Karl ainult naeris.

,, Aga kuule skeidis näeb siis, tsau! ’’ rääkis venna Karliga. ,, Eee! Oota! Sa mine minema, ma veebin ise selle kalossiga ’’ käsutasin vennat ja saatsin ta minema. ,, Lasteaed ’’ podises poiss. ,, Kevvu, ma tulen ka muidu skeiti! ’’ hüüdsin talle järgi.

Selle peale tõmbas poiss kõva pauguga vannitoa ukse kinni. Itsistasin sellepeale ainult. Veebisime veel natuke aega Karliga, aga siis pidime minema hakkama. Lõpetasin veebikõne, sest niikuinii skeidis näeme.

Käisin veel korra oma toast läbi ja kontrollisin oma välimust. Riideid ma enam vahetada ei jõudnud, seega läksin nii. Võtsin telo, võtmed ja raha ning suundusin alla.

Venna juba ootas mind. Panin ruttu jalanõud jalga ja me astusime majast välja. ,, Käime ennem poest ka läbi! ’’ palusin vennat. ,, Ei ’’ vastas ta kiiresti. ,, Tegin talle kutsikasilmi ja lunisin veel. ,, No okei ’’ nõustus ta lõpuks. ,, Jess! ’’ sõnasin vaikselt. Poiss ainult naeris.

Käisime poest läbi. Ostsin endale sinise burni ja twixi. Edasi läksime skeiti. Kõik juba ootasid meid. Nägin ka karlossi. Tegin talle tervituseks sõbraliku kalli. Aeg skeidis möödus meil põhiliselt naerdes ja lollitades. Pärast 1,5 h seal viibimist läksin ma koju. Kevvu jäi veel sinna.

Koju jõudes, läksin kohe oma tuppa ja panin läpaka käima ja logisin twitterisse ning tweetisin pildi Kevvust ja Karlist :

@KarlJ & @KevinT pic.twitter.com/wkfA7bUL

Ja tegin veel ühe tweedi :

#Naptime

Panin seejärel läpaka sleepile ja läksin vannituppa. Võtsin kiiresti meigi maha ja vahetasin siis riided, millegi mugavama vastu. Haarasin voodilt oma telefoni ja asetasin selle öökapile. Pugesin voodisse, päevateki alla. Enne uinumist, panin veel endale äratuse kella seitsmeks, sest siis pean ma minema  Daisyga jalutama. See oli umbes kahe tunni pärast, kuigi ma tegelikult ei usu, et ma nii kaua magan, sest ega ma mingi mega väsinud nüüd ka polnud. 

Y_large

Enne uinumist, uitasin ringi oma mõttemaailmas. Eneselegi märkamata olin magama jäänud.

Piilusin läbi ukseprao klassi. Kõik õpilased rääkisid omavahel ja naersid. Hingasin sügavalt sisse ning avasin ukse. Astusin sisse. Korraga olin ma tähelepanu keskpunktis. Astusin üle ukseläve ning suundusin klassi tagaotsas asuva tühja koha poole. Kogu klassist oli kuulda sosistamist ja mõnest kohast ka õelat naeru. Proovisin seda eirata. Korraga tabas mu pead miski. Vaatasin maha, seal vedeles ära kortsutatud paber. Kükitasin ning võtsin paberi kätte. Liikusin siis hästi ruttu oma kohale. Panin koti laua peale ja istusin maha. Koti varjus avasin paberi. Sinna oli suurelt kirjutatud :

,, VÄRDJAS!

// Cassu ’’

Vaatasin üle klassi ringi, kuni mu silm riivas Cassut. Ta irvitas mulle õelalt vastu ja jutustas oma uute ,, sõpradega ’’ edasi. Silmast tikkusid pisarad välja.

Jooksin klassist kiiruga välja. Kogu koridori peal olnud inimesed ainult irvitasid ja hüüdsid mulle järgi ,, Värdjas, luuser ’’ ja nii edasi koledaid asju. Väljusin kiiresti koolist ning hakkasin teed ületama. Muidugi ei jõudnud ma vaadata, kas autosi tuleb või ei. Ma lihtsalt tahtsin hirmsasti eemale saada sellest koolis, nendest inimestest, kõigest sellest, see oli mu ainus soov!

Kuulsin signaali. Vaatasin endast paremale. Mingi jube metalli kolakas põrkas vastu mu keha. Käis kõva pauk .. ma olin maas .. kõik oli verd täis ... pimedus!

Mu soov täituski! ...

No comments:

Post a Comment