Tuesday, October 23, 2012

Stars Can't Shine Without Darkness : 13OSA

Eelmises : 



Sõitsime poodi. Ostsime sealt igast kraami kokku ning edasi läksime vanemate suvilasse. Sõitsime sinna kuskil pool tundi. Kui aga kohale jõudsime hakkasime koos kohe maja korda seadma.




Edasi : 



 Paar minutit enne, kui kell pidi kaheksa saama, panime me ka pitžaamad selga. Juuksed kinnitasime patsi, et mugavam oleks. Tegime veel viimased ettevalmistused ning peagi jõudsid ka esimesed külalised. 

( minul siniste pükstega, Cassul punaste )
Tumblr_lwh5wk2lvv1r7dfo3o1_500_large

Minu
Retclojsiww_large

Cassu
Image0013490328128214d2oe0_large


Tundsin, et miski on mul suus. Avasin silmad. Nägin enda näo juures Biku jalga, ta varvas oli mul suus. Köhisin selle välja ning jooksin vannituppa. Loputasin suud päris mitu korda, pesin ka hambad korralikult ära. Lonkisin edasi kööki. Vaatasin seinal asetseva kella, see näitas mulle 11:24. Otsustasin pannkooke teha. Segasin alguses taigna valmis ja hakkasin siis koogikesi küpsetama. Katsin veel laua kenasti ära ning serveerisin toidu. 

Tumblr_mbpmhm9zif1r4iqm5o1_500_large
395045_442039119187184_1037683973_n_large

Läksin siis tagasi magamistuppa ja ajasin kõik ülesse ning kutsusin sööma. Mõne aja pärast saidki nad juba maast lahti ja lonkisid kööki. Köögis sõime kõik isukalt oma toidud ära. Umbes tunni pärast olid kõik väljaarvatud meie, oma kodude poole teel. Meie hakkasime aga koristama. Kui sellega lõpetasime, panime eilsed riided selga ja läksime ka koju.

Kodus, kõigepealt viskasin ma ennast voodile pikali, lebotasin nii kuskil viisteist minutit. Lõpuks siiski tõusin, käisin dušši alt läbi ja föönitasin juuksed ära. Otsisin garderoobist endale teised riided, panin need selga. Tegin patsi ning suundusin alla elutuppa telekat vaatama. 

Y_large
Tumblr_mcajtallg11rwfqkxo1_500_large

Varsti ühines minuga ka Kevvu ja mõne aja pärast veel issi. ,, Sa sõidad homme minema, eks? ’’ päris issi minult. ,, Täna! ’’ vastasin. ,, Juba? ’’ päris ta imestunult. Noogutasin. ,, Olgu nii ’’ sõnas ta veel ja lahkus siis. Ei viitsinud enam telekat vaadata ja läksin ülesse oma tuppa. Niikuinii ma pean suht kohe viima kohvrid ja nii edasi autosse ära ning siis hakkama trenni jaoks ka sättima, sest aeg lendab ikka suht kiiresti.

Otsustasin veel ruttu läpast läbi käia. Logisin ennast oma facebooki sisse ja asusin teateid lugema. Neid oli ikka suht palju, sest ma pole kolm päeva siin käinud. Minu postitust olid suht paljud komenteerinud ka. Paljude komentaaride sisu oli kuhu sa siis lähed?. Ei hakkand vastama, sest tegelikult ma ei tohi seda teha! Käisin ka twitteris ära. Tegin mõned tweedid :

Eilne õhtu neiudega oli super (Y)

Kell on juba 15:48. Varsti trenni ning siis edasi lennukile ja Inglismaale.

Ei viitsi mitte midagi teha ;/

Nii kahju, et me Daisyt ja Abbyt Inglismaale ei saa kaasa võtta =(, aga Kevvu saab nende eest hoolitseda ;)

Panin siis läpaka kinni ja hakkasin ennast sättima. Panin jalka riided selga. Tegin tugeva patsi ja hakkasin seejärel kotti kokku panema. Pidin kaasa võtma ka vahetus riided. Asetasin need kotti. Lisasin sinna veel mõned meigid, juukseharja, lõhna ja deodorandi. Täitsin vannitoas pudeli veega ning panin ka selle kotti. Võtsin siis veel palli ja liikusin alla. Hakkasin butsasi jalga panema, varsti ühines minuga ka Cassu. Väljusime majast ja seadsime sammud bussijaama poole. Lähme täna bussiga, sest muidu jääks ju auto tammale ja keegi niikuinii ei viitsiks sellele järgi minna. Isegi kui nad seda lõpuks siiski teeksid, ei ole vaja neile lisamuresid. Kui buss jõudis, ostsime endale piletid ja istusime ilusti enda kohtadele.

Trenn läks tegelikult hästi, kuid lõpp vajus ära. Tegime kõigiga grupikalli ja jätsime hüvasti. Siis kiirustasime sisse. Meil polnud isegi aega täna jõudu ja venitust teha. Hakkasime ennast lihtsalt kähku sättima.

Algul käisime pesus ära, siis kuivatasime. Panime endale kaasa võetud riided selga. Tegime soengud ja kõige lõpuks ka meigid. Lasin endale veel paar sortsu lõhna peale. Panin jalanõud jalga võtsin oma kotid ja olingi valmis. Cassu juba ootas mind. 

Y_large
Tumblr_ludo7q7opn1qicobao1_500_large

Tumblr_mcbnc3wr3f1rj6ou1o1_500_large

Kiirustasime ruttu riietusruumidest välja. Andsime oma kapivõtmed ära ja liikusime edasi issi auto juurde. Istusime taha, Kevvu kõrvale. Sõit lennujaama poole algas. Kuna emme ja issi kuulasid mingit oma raadiot, mis mulle ei meeldinud, otsisin kotist välja kõrvaklapid ja telefoni. Ühendasin klapid teloga ja hakkasin oma laule kuulama, esimene laul oli Conor Maynard ft. Ne-Yo – Turn Around. (http://www.youtube.com/watch?v=OwP6U0LRzQM&list=PLC44DD0C14809384E&index=87&feature=plpp_video ). Ümisesin seda vaikselt kaasa. ,, Ole vait! ’’ togis Cassu mind. ,, Ära erutu! ’’ ütlesin talle vastu. Ta togis mind oma näpuga uuesti. ,, Mh, ära kiusa! ’’ käsutasin teda ja kuulasin muusikat edasi. Korraga hakkasid Kevvu ja Cassu mind koos kõditama, ma istusin veel keskel kah. ,, Ära ... lõpeta! ’’. ,, Ära lõpeta? Olgu ’’ naeris Kevvu. ,, Lollakad! ’’ naersin. Lõpuks nad siiski lõpetasid mu kiusamise ja ma sain muusikat rahus edasi kuulata.

Kell 22:33 jõudsime me lennujaama. Lend väljub kahekümne minuti pärast. Tegin ruttu ühe tweedi :

Lennukile varsti! Hüvasti Eesti! ;(:

Jätsime siis emme, issi ja Kevvuga hüvasti. See võttis isegi pisara silma, kuigi ma arvasin, et seda ei juhtu, kuid miski nagunäha pole võimatu. Kurvalt läbisime check – in’i ja läksime lennukile. Tegelikult on nii, et kui me oleks varasema lennuga tulnud, oleks me lepingu allkirjastanud juba lennujaamas, sest see inimene, kelle käes on meie lepingud ja nii, tema sõidab üheks päevaks Iirimaale. Seega oleks ta ise ka olnud juba lennujaamas sel ajal. Aga enivei, allkirjad saame me anda alles esmaspäeval.

* Inglismaal *

,, Kinnitage turvavööd! Hakkame maanduma ’’ kõlas naisehääl mikrofonist. Äratasin Cassu ülesse, kes oli magama jäänud. ,, Pane oma turvavöö kinni, me hakkame maanduma! ’’ käsutasin teda. Tüdruk hakkas kohe oma turvavööga pusima, sama tegin mina. Kui maandunud olime ja lennuki pealt ka juba maha läinud, hakkasime oma kohvreid otsima. Lennujaam oli suur, meil kohvreid palju. Jändasime seal oma kohvritega kuskil tund. Vahepeal oli jõudnud ka meie tädi.

Kui kõik kohvrid meil lõpuks ilusti käes olid, sõitsime tädi juurde. Kell oli selleks ajaks juba 4:41. Tädi näitas meile mõlemale toad kätte. Võtsin oma tudukad kohvrist välja ja panin need selga. Kohvrid viskasin kuskile nurka. Vajusin kohe voodisse ära ja jäin magama.

Avasin vaikselt silmad. Otsisin kohe telo välja ja vaatasin kella 13:59. Eestis siis 11:59. Sirutasin ennast ja tõusin. Tõmbasin hommikumantli peale ja läksin otsisin ülesse vannitoa. Pesin näo puhtaks, muidugi olin ma hambaharja ,, enda ’’ tuppa unustanud. Läksin tagasi tuppa, võtsin hambaharja ning suundusin jälle vannituppa. Küürisin hambad korralikult puhtaks ja läksin uuesti oma tuppa.

Tegin akna lahti, et teada saada, mis ilm on. Soe oli, väga soe. Tõmbasin enda ühe kohvri laiali ning valisin sealt riided. Panin need selga ja seejärel tegin soengu. Lasin endale sortsu lõhna ka peale. 

Y_large
57d91c50189d11e2bcc122000a9f0a0f_7_large

Läksin siis vaikselt Cassu tuppa. Tüdruk magas veel. Ajasin ta ülesse. Leppisime nii kokku, et tema läheb ennast pesema ja mina valin talle seni riided ja muu. Viie minuti pärast oli tüdruk tagasi ja pani riided endale selga. Juuksed harjas ta lihtsalt läbi ja jättis lahti. 

Y_large

Läksime alla. ,, Oi, te ärkasitegi! ’’ rõõmustas tädi. ,, Tema on ... ’’ jätkas ta. 

No comments:

Post a Comment