Friday, October 26, 2012

Stars Can't Shine Without Darkness : 14OSA

Eelmises : 



Läksin siis vaikselt Cassu tuppa. Tüdruk magas veel. Ajasin ta ülesse. Leppisime nii kokku, et tema läheb ennast pesema ja mina valin talle seni riided ja muu. Viie minuti pärast oli tüdruk tagasi ja pani riided endale selga. Juuksed harjas ta lihtsalt läbi ja jättis lahti.

Läksime alla. ,, Oi, te ärkasitegi! ’’ rõõmustas tädi. ,, Tema on ... ’’ jätkas ta. 




Edasi : 



,, Tema on Mariah Theresa ’’ tutvustas ta meile, ilusat pruunide juustega tüdrukut. Saatsin talle sõbraliku naeratuse, sain sama vastu. Ta suunas pilgu korraks Cassule ja kergitas ainult kulmu. ,, Lühemalt Tessu ’’ lausus ta lõpuks.  ,,Tema on Alexis Melanie ja tema Emily Scarlett ’’ jätkas tädi tutvustmist. ,, Lühemalt Cassu ’’ lausus õde. ,, Lexi ’’ sõnasin.

,, Kas sa näitaks neile täna linna või midagi? ’’ uuris tädi Tessult. ,, Aga, ma saan ju täna Kadiga kokku! ’’ protesteeris Tessu. Tädi saatis talle kurja pilgu. ,, Ma arvan, et äkki me täna puhkaks lennust ja pakiks oma asjad lahti ja lükkaks linna näitamise homsele? ’’ pakkusin välja. Tädi vaatas mind ja vajus siis mõttesse. ,, Nii on vist tõesti parem! ’’ lausus ta lõpuks ja lahkus köögist. ,, Aitäh ’’ ütles Tessu hääletult mulle. Tegin talle silma. Tüdruk jooksis trepist ülesse, ilmselt oma tuppa. Michelle ( tädi ) tuli kööki tagasi. ,, Midagi süüa tahate? ’’ uuris ta meilt lahkelt. Noogutasime õega.

Naine tõstis meile ette pudru ja klaasi kallas piima. Hakkasime isukalt sööma. ,, Aga tegelikult on meil siin majas iseteenindus, võtad mida tahad, eksju! Et tundke ennast nagu kodus! ’’ rääkis Michelle meile lahkelt. Naeratasime ja noogutasime talle vastuseks. Naine lahkus. Sõime vaikides oma toidud lõpuni, mustad nõud asetasime nõudepesumasinasse.

Läksin enda tuppa tagasi. Tõmbasin kohvrid voodi ette ja avasin need. Võtsin sealt riideid välja ja asetasin need ilusti kappi. Kui riided olin ära pannud, läksin edasi ehete kallale. Panin ka need kenasti oma kohale ja nii kõikide asjadega, mis mul üldse kohvrist leida võis. Kohvrid lükkasin pärast voodi alla, et nad mulle jalgu ei jääks. Avasin seejärel oma läpaka kaane ja lülitasin läpaka sisse. Mõni minut hiljem, avasin juba neti ja läksin twitterisse. Tweetisin :

Ilusti Inglismaal : )

Sama sisuga postituse tegin ka facebooki. Esimesed komentaarid selle alla olid umbes sellised ,, Miks sa mulle midagi ei ütlend? Ei saanudki sinuga hüvasti jätta! =( ’’. Oleks neile heameelega öelnud, et ma ei tohtinud seda teha, aga mul polnud selleks tuju hetkel. Ma olin suhteliselt väsinud, aga magada ka ei tahtnud. Otsustasin teha tänavate vahel üks mõnus jalutuskäik ja ümbrusega veidike tutvuda. Tahtsin ka Cassut kutsuda, aga tema tuppa jõudes avastasin, et ta magab magusalt. Ega ma eriti ei imesta kah, me mõlemad olime päris väsinud pärast lendu ja veel hommikulki ning ta on alati olnud üks suur unimüts. Läksin vaikselt alla ja surusin oma jalad jalatsitesse. Väljusin siis majast.

Panin tähele, et siin ümbruses, kus tädi elab, on kõigil väga kenad majad koos ilusate aedadega. Avasin värava ning astusin tänavale. Mõned uudishimulikud tädid juba uurisid mind. Proovisin sellest mitte välja teha ning jätkasin aeglase tempoga oma teekonda. Inimesed siin tundusid suht sõbralikud. Ma ei teinud väga suurt jalutusringi, sest ma olin väsinud ja ma ei tahtnud ära ka eksida. Varsti olin oma niiöelda ,, kodus ’’ tagasi. Ma nimetan seda koduks, sest ma ikkagi elan siin, küll ajutiselt, kuid siiski.

Sisenesin majja. Kuulsin, et keegi oli elutoas ja vaatas telekat, kuigi tädi ja ta mees läksid ju ära ning Tessu oli kellegi Kadiga väljas või kuskil. Ilmselt vaatas telekat siis Cassu. Seadsin sammud elutuppa ja ega ma ei eksinudki, elutoas oli tõesti Cassu. Ta lebotas diivanil, fliistekk peal ja sõi kausi seest jäätist, päris kodune. Ühinesin temaga. ,, Mis sa vaatad? ’’ pärisin. Tüdruk ehmatas veidi, sest ta polnud mind veel märkand. ,, Ee, mingi saade käib siit, tundub päris huvitav. Tahad ka jäätist? Seletas ta. Noogutasin. ,, Okei, ma toon sulle, oota siin! ’’ puterdas Cassu ja oli juba toast lahkunud. Tegelikult oleks ma saanud ju ise ka minna ja endale jäätist tuua, aga no jah, kui ta nii lahkelt pakub siis ma ei hakka teda takistama kah. Varsti oligi tüdruk tagasi, ulatas mulle jäätise kausiga ning me koos vaatasime telekat. 

227558_10151193666327722_471301535_n_large

,, Kuule, me peame ju esmaspäeval vanaema juurde minema ’’ rääkisin Cassule. ,, Oo, ei! ’’ hakkas ta kohe virisema. Tegelt saan ma temast aru kah, sest ega ma ise ka sinna minna ei taha. ,, Paneb niikuinii orjama meid jälle! ’’ rääkisin pahuralt. ,, Kindel see! ’’ ütles Cassu. ,, Ainuke hea asi on see, et Emmu on seal ’’ ,, Õigus jap ’’ sõnas Cassu juba veidi rõõmsamalt. ,, Aga ma lähen ülesse ’’ lisas ta veel ning lahkus. Sõin oma jäätise lõpuni, lülitasin teleka välja ning läksin ka ülesse. Viskasin ennast voodisse pikali, kuid eneselegi märkamatult jäin magama.

Äratas mind Cassu. ,, Kuule, meid kutsutakse sööma! ’’. ,, Am, okei, ma kohe tulen! ’’ vastasin talle ja saatsin tüdruku toast välja. Pühkisin silmade alt kähku ripsmetušši puru ära ja sättisin veidi soengut ning läksin alla sööma.



,, Tõuse ja sära! ’’ hüüdis Tessu mu tuppa tulles. Avasin vaevaliselt silmad. ,, Me lähme tunni aja pärast linna peale ’’ selgitas ta veel ja lahkus mu toast siis, ilmselt Cassut äratama. Ringutasin laialt ning kiirustasin siis vannituppa. Pesin kähku näo ja hambad ära. Kui tagasi oma tuppa jõudsin valisin kapist riided, panin need ilusti selga. Tegin meigi ning seejärel ka soengu. Lisasin mõned ehted, lasin sortsu lõhna. Panin kotti vajalikud asjad ning suundusin siis alla sööma. 

Y_large
Tumblr_mchg4k8avs1qah5ozo1_500_large
E42a022ce19411e1979222000a1e8aa2_6_large

Kui söödud saime, liikusime kohe linna. Tessu viis meid igalepoole põnevamatesse kohtadesse ja rääkis nendest, nii palju kui teadis. Cassu suurel soovil läksime me ka pärast šhoppama. ,, Kõht on tühi! ’’ virisesin ma, kui me olime just ühest riidepoest lahkunud. ,, Lähme sööma kuskile või tahad koju minna? ’’ uuris Tessu minult. ,, Koju ma kohe kindlasti ei taha minna! ’’ laususin. ,, Okei, siin lähedal on üks hea söögikoht, lähme sinna. Ma kutsun Kadi ka! ’’ pudrutas Tessu ja helistas siis kellegile Kadile. ,, Kes on Kadi? ’’ uurisin Cassult. ,, Pole õrna aimugi! ’’ vastas ta mulle õlgu kehitades. Noogutasin õrnalt. ,, Ta tuleb, aga tal läheb veidike aega, seega ma pidin talle ka ära tellima ’’ sõnas Tessu ja me seadsime sammud selle söögikoha poole.

Valisime endale laua välja ning läksime siis tellima. ,, Mis te tahate? ’’ küsis Tessu. ,, Ma ei tea, ma arvan, et me võtame sama, mis sinagi ’’ vastas Cassu. ,, Jap ’’ sõnasin. ,, Okei, Kadi tahtis ka sama, mis mina! ’’. ,, Me võtame neli kanawrappi ja neli colat jääga. ’’ tellis tüdruk. Pärast seda istusime lauda tagasi. Märkasin kuidas üks blondikate juustega tüdruk meie laua poole tuli ja naeratas meile laialt, ju see oli siis see Kadi!

,, Tsauuuu! ’’ hüüdis ta meile ja istus Cassu kõrvale maha. ,, Mina olen Kadi! ’’ tutvustas ta kohe end. ,, Lexi! ’’ naeratasin laialt. ,, Cassu ’’ sõnas õde. ,, Tore! ’’ naeratas ta. ,, Em, ma tellisin meile kõigile kanawrapid ja cola ’’ lausus Tessu. ,, Nämm, ma olen kohutavalt näljane tegelikult! Ma võib-olla poleks viitsinudki tulla, aga kuna te kutsusite mind sööma, siis ma ei saanud ei öelda ’’ rääkis Kadi.

Üks naine tuli meie laua juurde ja pani kõigi ette ühe wrapi ja cola. Alustasime kohe pugimist, sest olime kõik suht näljased. 

Tumblr_m7zmsbjmxo1rzwv55o1_500_large
Tumblr_m3bdlrbsjv1rv1zl7o1_500_large

,, Millega sa tegeled? ’’ pärisin Kadilt. ,, Em, ma käin tennise trennis ja laulmas. Teie? ’’ ,, Me mõlemad mängime jalkat! ’’ ,, Mm ja mis klubis? ’’ ,, Chelseas, aga see on saladus ’’ tegin talle silma. Tüdruk ainult naeris. Kui toitudega lõpetasime lausus Tessu. ,, Tegelikult meil oleks aeg minna! ’’. ,, No jah, tsauki siis! ’’ ütlesin Kadile. Sain sama vastuse tagasi ka. Cassu ja Tessu jätsid temaga samuti hüvasti ning me tasusime arve ja lahkusime. Sõitsime bussiga tagasi koju.



* Esmaspäev *

Tirisin oma läpaka voodisse ja lülitasin selle sisse. Ma olin täna ärkand suhteliselt vara, arvestades kui kaua ma tavaliselt magan, mõned minutid peale kaheksat, Eestis on kell praegu kümme ja peale. Logisin twitterisse ja lugesin seal igast tweete. Märkasin, et mind olid Kadi ja Tessu foloma hakkanud. Folosin nad vastu ka. Pärast poolt tundi arvutis istumist meenus mulle, et me pidime ju kell 11 ... 


Heips,

Olen Kadi Smith, olen 18 aastane ning mu sünnipäev on 12 november. Olen meeletult sõbralik ja tore. Leian endale väga kiiresti sõpru. Armastan ka kõiki enda sõpru. Olen suhteliselt hea huumorimeelega. Austan oma sõpru, ei solvu kiiresti. Olen mõistev ja truu. Samuti ka kena, hulljulge, otsekohene ning naljakas. Mulle meeldib poodides käia. Ma ei suitseta, kuid mulle meeldib pidutseda ja öösiti väljas käia. Mu hobiks on tennis, tegelen veel ka laulmisega. 

Tumblr_m9ksg3rthe1r30hbfo1_500_large


1 comment:

  1. hei, superhea järju aga sul on üks asi valesti kui inglismaal on kl 9 ss eestis on kl 11 , kaks tundi ees mitte taga :), muidu ootan uut

    ReplyDelete